ENS EXPANDIM!

Benvolguts lectors! 

Ha arribat el moment de donar a conèixer la nostra aplicació. Volem que el resultat de tot un any de feina arribi a tantes persones, tants celíacs com sigui possible. És per això que hem decidit iniciar una campanya de comunicació que ens permeti expandir el nostre producte.

En primer lloc ens hem posat en contacte amb diverses organitzacions i associacions de celíacs i els hem demanant que ens donin un cop de mà amb la difusió del nostre producte. També hem compartit i recomanat la nostra aplicació a través de  diversos fòrums utilitzant un cartell publicitari que hem creat.

Amb aquest cartell volem fer arribar un missatge d’esperança a tots els celíacs, d’un futur millor en què gràcies a la nostra aplicació tots ells pugin, algun dia, sortir a menjar fora de casa sense patir per trobar un lloc que compleixi amb totes les seves necessitats.

A més a més, perquè això succeixi hem creat un altre cartell per captar l’atenció dels restaurants. L’objectiu d’aquest segon cartell és que s’adhereixin a la nostra aplicació com més restaurants millor per oferir un millor servei als nostre clients.

Equip CeliSafe

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s